Muut kurssit

Kouluttaja­koulutus

JaSeSoin kouluttajakoulutus järjestetään jo kolmannen kerran. Koulutukseen on valittu 12 aikuiskoulutuksesta kiinnostunutta musiikkikasvattajaa, ja koulutus alkaa elokuussa 2018.

Maakuntien kurssit

SaaristoSeSoi:

KLANGIA KLASARISTA – SaaristoSeSoi ja mestareiden teoksia tunnelmoi

Pyyhitään pölyt ja laitetaan klassikot svengaamaan! Seuraava SaaristoSeSoi -koulutus pidetään lauantaina 9.2.2019 klo 9.30 alkaen Koivuhaan koululla, Paraisilla. Sukelletaan yhteissoiton helliviin virtauksiin mestareiden teosten ja pedagogisten sovellusten innoittamina. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai soittotaitoja. Kurssi soveltuu kaikille musiikkia työssään käyttäville. Kouluttajana ihanat ja taitavat musiikkikasvattajat Elisa Seppänen sekä Elin Bergdahl.

Kurssin järjestää JaSeSoi ry yhteistyössä Stemma ry:n kanssa. Kurssin hinta on 40€ ja se pitää sisällään opetuksen lisäksi iltapäiväkahvit. Mukaan otetaan 50 ensiksi ilmoittautunutta osallistujaa ja enää kymmenisen paikkaa on vapaana. Ilmoittautumislinkin löydät täältä:

https://goo.gl/forms/PRskOcu6NshTIzQe2

Lisätietoja: kirsimari.pohjanheimo@jasesoi.com

Tervetuloa mukaan musisoimaan!

SavoSeSoi

Koulutuksia Savon alueella.

 

Soittajaiset

Soittajaiset voivat olla laulajaiset, tanssijaiset tai jotain muuta. Ne syntyvät hetken inspiraatiosta eri teemojen ympärille. Soittajaisiin kaikki ovat tervetulleita. Tapahtuma on yhden illan juttu.