SaaristoSeSoi

Paikka: Koivuhaan koulu, Parainen

6.9.2019

LAULELOI!

SaaristoSeSoi -koulutus Lauleloi! perjantaina 6.9.2019

Seuraava SaaristoSeSoi -koulutus pidetään perjantaina 6.9. 2019 klo 14.30 alkaen. Kouluttamassa on uskomaton monitaituri Tero Pajunen, joka on yksi uuden suomalaisen folklaulajasukupolven persoonallisimpia artisteja, jäljittelemätön yhdistelmä trubaduuria, pelimannia ja äänivirtuoosia. Tero uskoo jatkuvan laulamisen hyvää tekevään vaikutukseen ja sepittää laulettavaa, soitettavaa ja kuunneltavaa kaikille vauvasta vaariin. Hänen ensimmäinen soololevynsä Sydänpuu julkaistiin maaliskuussa 2019. Teron voit löytää musisoimasta myös ääni-improvisaatioryhmästä Aito Collective, folktriosta Poja! sekä lastenmusiikkiorkesterista Ammuu! Tero Pajunen on valmistunut maisteriksi Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen ja kansanmusiikin aineryhmistä ja toimii tällä hetkellä tuntiopettajana molemmissa. Äänenkäyttöä ja -huoltoa hän on opiskellut Ritva Eerolan opetuksessa ja laulupedagogiikkaa Aija Puurtisen johdolla. Aikaisemmin Tero on työskennellyt laulu- ja instrumenttiopettajana esimerkiksi Turun konservatoriossa, Töölön musiikkiopistossa ja Keuruun musiikkileireillä.

Kurssilla lauletaan, leikitään, improvisoidaan ja saadaan eväitä luovaan musiikkikasvatukseen sekä oman muusikkouden kehittämiseen. Kurssi soveltuu kaikille musiikkia työssään käyttäville.

Kurssin järjestää JaSeSoi ry yhteistyössä Stemma ry:n kanssa. Kurssin hinta on 40€ ja se pitää sisällään opetuksen lisäksi ilmoittautumisen yhteydessä olevat aloituskahvit. Mukaan otetaan 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitamme sinulle, mikäli jäät varasijalle.

Ilmoittautuneet saavat 23.8. mennessä sähköpostitse kurssikirjeen, josta selviävät tarkemmat käytännön asiat ja ohjeet. Kurssimaksu maksetaan 30.8. mennessä sähköpostissa olleiden ohjeiden mukaisesti. Mikäli joudut peruuttamaan tulosi 1.9. jälkeen, kurssimaksua ei palauteta. Tervetuloa mukaan musisoimaan!