INTERNATIONAL MUSIC VILLAGE 2022

International Music Village on kansainvälinen, luonnonläheinen matka opettajuuteen ja muusikkouteen.

AJANKOHTA

Maanantai 25.7. klo 16:00 – lauantai 30.7. klo 13:00 2022

SIJAINTI

Opistontie 21, 56100 Ruokolahti
STEP-koulutuksen Jaakkiman kampus
Sijainti Google Maps -karttapalvelussa

KURSSIN OPETUSKIELI

Englanti

OPETTAJAT

PEKKA SAARIKORPI (FIN)
lyömäsoittaja, kehomuusikko, pedagogi

Pekka Saarikorpi on tämän päivän kysytyimpiä suomalaisia nuoren polven rytmiikkakouluttajia. Hän kouluttaa säännöllisesti pedagogeja, muusikoita, tanssijoita ja näyttelijöitä ympäri Suomea ja kouluttaa Rytmi & Liike -konseptillaan mm. Taideyliopistossa sekä Metropolia ja Karelia ammattikorkeakouluissa. Hän on myös opettanut rytmiikkaa erityisopiskelijoille yli 15 vuoden ajan. Pekka käyttää kehorytmiikkaa myös taiteellisessa työssään. Hän on sooloprojektillaan Pekka Saarikorpi Lento tehnyt yhteistyötä mm. Carl Knifin, Pori Dance Companyn, Carolina Moralesin, LeeLa Petronion ja Wusheng Companyn kanssa.

RHYTHM & MOVEMENT WITH A NORDIC TWIST

Pohjoismaiset rytmit ja kansanlaulut, kehomusiikki ja luovat koreografiat, circle music ja arkisten esineiden tuottama musiikki. Näitä kaikkia teille tarjoilee Pekka Saarikorpi.

Pekka Saarikorpi

NIAMH O BRIEN (IE)

Niamh on harpunsoittaja, säveltäjä ja laulaja Co. Limerickistä. Hän on esiintynyt Irlannissa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa sekä sooloartistina että irlantilaisissa kansanmusiikkiyhtyeissä kuten The Chieftains, AnTara, Mick Moloney ja Hoodman Blind. Vuodesta 2017 hän on ollut aktiivinen audio- ja radioalalla. Hän on toiminut toimittajana ja tuottajana palkitun Gray Heron Medianissa ja The Irish in New York Oral History Projectissa. Hänen sävellystyössään yhdistyvät perinnemusiikki, kansanmusiikki ja elektroninen musiikki sekä radio- ja äänitaide. Hänellä on tutkintoja irlantilaisesta musiikista ja tanssista (BA) ja Irish Studies (MA), ja hän tekee tällä hetkellä taiteen tohtorin tutkintoa Limerickin yliopistossa.
Niamh toimii myös tutorina Music Generationissa, Irlannin kansallisessa musiikkikasvatusohjelmassa, joka auttaa lapsia ja nuoria saamaan laulu- ja instrumenttiopetusta. Hän opettaa musiikkia ala- ja yläkoulussa ja johtaa Music Generation Clare’s -harppuyhtyettä.

BETWEEN THE JIGS AND THE REELS

Tutustu irlantilaisen perinnemusiikin, perinnelaulun ja tanssin kytköksiin. Niamh esittelee irlantilaisperinnettä ja sen historiallista kontekstia. Kurssilla lauletaan, soitetaan ja tanssitaan, tutustutaan Irlannin soittimistoon ja alueellisiin tyyleihin, sekä tutkitaan ja kokeillaan, kuinka tämä materiaali soveltuu nykyaikaiseen musiikinopetukseen.

Niamh O Brien

ILMOITTAUTUMINEN

Kurssille ilmoittaudutaan Ruokolahden STEP-opiston kautta.

MAJOITTUMINEN

STEP-koulutus Ruokolahti tarjoaa majoitusta kahdessa eri rakennuksessa: päätalossa ja asuntolassa. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku. Molempien rakennusten majoitussiivissä on myös yhteinen pienoiskeittiö ja oleskelutila. Kurssilla majoitutaan kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huoneita on saatavilla lisämaksusta 13 € / vuorokausi.

HINNAT

Normaali kurssihinta: 549 €
(ilman majoitusta ja aamiaista 399 €)

JaSeSoi ry:n jäsen: 499 €
(ilman majoitusta ja aamiaista 349 €)

Opiskelijat: 420 €
(ilman majoitusta ja aamiaista 270 €)

Hinta sisältää opetuksen, majoituksen, liinavaatteet ja ohjelmaan merkityt ateriat.
STEP-opisto laskuttaa kurssimaksun kurssin jälkeen.

Lisäpalvelut:
Yhden hengen huoneen lisämaksu on 13 € / vuorokausi, eli 65 € koko kurssilta.

KYSYTTÄVÄÄ?

Majoitukseen ja laskutukseen liittyvät asiat: irma.kosonen@step.fi
Kurssin sisältöön liittyvät asiat: elin.bergdal@jasesoi.com

JaSeSoi ry
y-tunnus1608705-9
Rekisteriseloste