International music village

logot

International music village on pedagoginen intensiivikurssi kaikille musiikkia työssään käyttäville. Kurssi on loistava kansainvälinen verkostoitumispaikka musiikkikasvattajille ympäri maailmaa.

JaSeSoi ry haluaa nostaa kurssin uudelle tasolle, ja tehdä siitä entistä kansainvälisemmän ja saavutettavamman. Olemmekin aloittaneet kolmevuotisen yhteistyön Kroatian Orff-yhdistyksen (CROSA) ja Katalonian Orff-yhdistyksen (OrffCat) kanssa. Järjestämme International Music Village -kurssia yhteistyössä kolmen yhdistyksen voimin, ja viemme kurssin jokaisen yhdistyksen kotimaahan (2023 Suomi, 2024 Kroatia ja 2025 Katalonia).

Parantaaksemme saavutettavuutta viemme kurssia eri puolille Eurooppaa, mutta tämän lisäksi haluamme tarjota rahallista avustusta heille, joiden olisi muuten vaikeaa osallistua kurssille.

Kroatian Orff-yhdistys CROSA järjestää kurssin. Kaikki informaatio kurssin opettajista, majoittumisesta, ilmoittautumisesta ja apurahoista löytyy täältä:

AJANKOHTA

8.–12.7.2024

SIJAINTI

ETI Vinkovec, Croatia

KURSSIN OPETUSKIELI

Englanti

OPETTAJAT

Senem Krispler (TR), Lela Kaplowitz (CRO)

HINNAT

NORMAALI HINTA

450 €   Sisältäen majoituksen, opetuksen ja kaikki ateriat

JASESOI RY:N, ORFFCATIN JA CROSAN JÄSENET
405 €  Sisältäen majoituksen, opetuksen ja kaikki ateriat

Tarjoamme mahdollisuutta hakea rahallista avustusta kurssia varten. Apurahan arvo on 225 €. Apurahoja on jaossa 10 kappaletta. 

ILMOITTAUTUMINEN

Kroatian Orff-yhdistys CROSA järjestää kurssin. Kaikki informaatio kurssin opettajista, majoittumisesta, ilmoittautumisesta ja apurahoista löytyy täältä:

KYSYTTÄVÄÄ?

Ota yhteyttä (englanniksi): internationalmusicvillage@gmail.com

JaSeSoi ry
y-tunnus1608705-9
Rekisteriseloste